dimarts, 1 d’abril de 2008

La Carme, la Montse i l´Enric

Només donar-vos les gràcies a tots tres per tot aquest temps que ens heu regalat estan a l´orquestra venus.
Gràcies Montse per la teva il.lusió i la teva entrega, em sap greu que el camí que has escollit sigui fora de l´orquestra. Desitjo que continuis cantant allà on sigui, aqui a l´orquestra sempre hi tindràs uns bons amics. Merci.
Gràcies Enric......no tinc paraules per expresar totes les coses bones que he passat al teu costat. Per mi (ja ho saps) ha sigut un honor poder cantar al teu costat...et desitjo el millor en tots els teus projectes i el millor en la teva vida. Gràcies per haver fet una mica mes gran l´orquestra venus. Merci.
Gràcies Carme. Has crescut amb nosaltres i ara tenies que volar suposo. Pensa que l´orquestra venus sempre serà casa teva.Desitjo per sobre de tot la teva felicitat.Gràcies Carmeta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan Comas, aquest blog mola. Qui vulgui pot veure a youtube un video grabat a la Sala Tango de BCN en el que la Gemma agafa el relleu de la Carmeta en una emocionant interpretació a duo del "Me muero" de "La 5ª estación". Només cal posar com a paraules clau de búsqueda :"venus sala tango".
Carmeta (gitana), Montse (Montsééé) i Enric (Puigde, Vikingo, etc): els companys de la Venus us portem a dins, potser els nostres camins s'han separat però no ho dubteu: us duem a l'equipatge. Kisses de'n Xema.

Anònim ha dit...

**Montse Raventós**
Gràcies Xema, mil agraïments Joan; sabeu prou bé i de sobres, que tot i la curta estancia que he estat a la Venus, us aprecio un tou a tots i que m'ha quedat un record preciós per a tota la vida; i això ja no m'ho treu ningú.
Ha valgut la pena! ja ho crec! una abraçada molt forta per a tots. "Forever Venus"
**Montse Raventós**