dilluns, 30 de juny de 2008

bolos a HOSPITALET´S (infant i llobregat)


Cap de setmana intens amb revetlles de Sant Pere, a Hospitalet de l´infant ha debutat la cantant Azahar ....et desitgem sort en aquesta nova aventura!!!!

Ja ha començat l´estiu.......la Venus està en forma !!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

va nois vaaa!!! que foteu tots un goig que no hi cabeu a l'escenari. Aquest mes us haig de venir a veure osti, que en tinc moltíssimes ganes. Una abraçada a tots caxondoos. I molta sort a la nova component Venus, paraula que s'ho passarà teta ;-)

***Montse Raventós***
**des de la terra del vi**

Anònim ha dit...

Edu!! Molts records des d'aquí i que consti que jo ja et vaig avisar, no et compris baixos d'imitació perquè t'en penediràs amb les manasses que tens!! ajajaj i felicitats a tota l'orquestra.

Eduard ha dit...

Albert!! Guitar-hero, quina sorpresa! Tiu aquest dissabte a l'Hospitalet de l'Infant vaig tornar a petar una altre corda. Ja porto 5 cordes trencades! I sort que portava l'Squier per si de cas. Que sona de pena, però per sortir del pas... Nanu una abraçada per tu i per la gent de Senders d'exode. I moltisima sort per dissabte, que segur que guanyeu!

Anònim ha dit...

Atenció, ferèstecs:

Ja estan disponibles a youtube dos nous videos de la Venus: Tom Jones i Mambo numero 5, només afegiu-hi la paraula clau VENUS i els trobareu fàcilment.

Hosti, tu, ja sortim a internet més que la Shakira, aviat ens donen el Grammy a l'orquestra més cibernética!!!

kisses del xema