diumenge, 27 de juliol de 2008

BOLOS RAIMAT I "BORGONYA"
Quin cap de setmana, dos dies seguits amb 2 concerts i dos balls!!!, Raimat el divendres, un poblet al costat de Lleida, un poble de dos-cents habitants...l´actuació en un indret molt bonic amb les piscines al costat. El concert va ser seguit per unes 100 persones amb molt aplaudiments i felicitacions per part de l´alcalde, el ball poqueta gent però balladors....un bolo tranquil..segurament tornarem.

Borgonyà........fantàstic, més gent que mai, més de 400 persones en un concert emotiu molt ben interpretat per tots els músics i cantants de l´orquestra, fins i tot ens va venir a veure l´alcalde de Sant Climent de Llobregat (poble d´en Francesc)......emoció a dalt i a baix de l´escenari!!!!toquem a casa!!!!

A la nit, el ball, mes de 800 persones, omplint la pista del camp de futbol, un lloc ideal per fer el ball de festa major. La pista plena a vessar!!!, la Komissió no para darrera la barra, una nit especial per un poble especial, tot això ens queda a dins.....ja ens han fitxat per l´any que ve!!!!!

Hem vengut 33 compactes.

1 comentari:

jimmy ha dit...

el concert de borgunya fantàstic,va estar molt bé les presentacións de cada un per separat...un exit!!!I el sopar també molt bé!!!