divendres, 8 d’agost de 2008

bolo PORT DE LA SELVA, TORRENTE DE CINCA,VIC

Tres dies seguits d´una banda a l´altre de Catalunya!!!!!
El Port de la Selva: actuació al passeig marítim amb molta gent i la companyia del mar davant de l´escenari.......llamps, vent, pluja.....però la venus vam fer tota l´actuació amb un públic entregat des del principi al final!!!!! ens van venir a veure seguidors de la Venus...en Cinto i la Paquita i en Sanglas i la seva dona.....una abraçada per ells!!!!!
Torrente de Cinca: ens llevem i cap a Osca. ja ens esperen...bons amics també tenim a Torrente.....les dames i les reines precioses!!!!un bon ball i cap a casa!!!!!
Vic: concert al carrer de Gurb amb un notable èxit...acompanyem el sant "Albert" fins a l´església i ball a la nit al recinte del sucre...molt balladors un bon nombre de seguidors de la venus!!!!
ja ens han llogat per l´any que ve!!!!
Propera ment penjarem fotos d´aquests dies....un llamp ens ha destrossat el mòdem i no tenim internet!!!!
L´agost ja ha començat i l´orquestra Venus estem en forma...bon ambient i amb moltes ganes de seguir disfrutant de les aventures que anem trobant pels pobles de Catalunya. Demà a Raimat i demà passat a El pinell de brai.
a la comarca d´Osona no tornem fins el dia de sant Vicenç de torelló. BONES VACANCES i que el ball us acompanyi de festa en festa.