dimarts, 26 d’agost de 2008

PERAMOLA I BATEADues actuacions fantàstiques amb moltissima gent.

Peramola 10 anys consecutius visitant "la gran plaça" aquest any rècord de gent, comissió de festes nova.....ambient collonut!!!...bon sopar!!!

Batea ball a la societat...tarda i nit moltissima gent. A la nit primera part pels balladors i segona part per tot el jovent....hem acabat molt tard, però satisfets.

Molt bona feina .....!!!!! bon sopar!!!

ATENCIO.La setmana que ve a Blancafort: ball de tarda i concert i ball a la nit!!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Va-pere-va, que a més ja tenim canviades i alineades les noves rodes davanteres del Toyota (alias camping-gas) i si tot va bé avui passarem la ITV . El millor de tot és que ara ja no vibra el volant com un turmix quan passes de 100km/h ni haurem d'inflar la roda trassera (ja reparada!) cada dos bolos, i això vulguis o no, no deixa de ser un adelanto (el contrari seria un atràs).
Prepareu-vos comando Toyota, que en el proper bolo canviaré la selecció musical (ja tocava) i penso incloure els gran éxits de l'organista belga de Ca la Juanita. Per a qui hagi escoltat rumors o no ho sàpiga encara, efectivament confirmo que li vaig comprar un CD amb els seus éxits de sempre:Que viva "Espana", "El silencio", etc etc. Quins viatges ens esperen!!!

Kisses del Xemals

jimmy ha dit...

vaya crak jose mari!!!em fas venir enveja d'anar amb el camping-gas!!!ens hauras de fer una copia del cd de l'organista per l'scudo!!!va ens veiem a blancafort!!!