dimecres, 19 de novembre de 2008

CARTA DE L´ALCALDE DE SABADELL

Aquesta setmana hem rebut una carta signada per l´alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, agraint l´actuació que vam fer per la festa major. Entre altres coses la carta diu:

" AQUESTS DIES DE FESTA MAJOR HE TINGUT L´OPORTUNITAT DE SENTIR ELS COMENTARIS DE LA GENT I MOLTS M´HAN DEMANAT QUE US DONI LES GRÀCIES PER LA VOSTRA ACTUACIÓ I QUE US EXPRESSI LA SEVA ADMIRACIÓ. ÉS PER AIXÒ QUE US ESCRIC AQUESTA CARTA, PER DONAR-VOS LES GRÀCIES EN NOM DE TOTA LA CIUTAT PEL MAGNIFIC ESPECTACLE QUE ENS VAU OFERIR.............................
..................SENS DUBTE, EL PASSAT 7 DE SETEMBRE VAU DONAR EL MILLOR DE VOSALTRES MATEIXOS; NOMÉS AIXÍ S´EXPLICA QUE HAGUEU ARRIBAT A TANTA GENT I QUE QUALIFIQUIN LA VOSTRA ACTUACIÓ D´INOBLIDABLE...................
.................................
UN MÓN SENSE ART, SENSE MÚSICA, SERIA UN MÓN EN QUE LA FELICITAT ESTARIA MOLT MÉS LLUNY DEL QUE HA ESTAT AQUEST SETEMBRE MENTRE VÈIEM LA VOSTRA ACTUACIÓ...........................................
REBEU DONCS AQUEST ESCRIT EN SENYAL D´AGRAÏMENT PER AQUELLA NIT D´ESTIU TANT ESPECIAL QUE VAM PODER VIURE TOTS PLEGATS LIDERATS PER LA VOSTRA MÚSICA."
BEN CORDIALMENT.
MANUEL BUSTOS.

Per nosaltres ha sigut un honor poder tocar a la festa major de Sabadell, agraint infinitament els vostres elogis cap a la música i a la nostra orquestra . Desitgem que la nostra feina segueixi sent vocacional i que per molts anys puguem seguir omplint de festa i alegria les places i sales de tot Catalunya. Gràcies, i a la vostra disposició.
Una Abraçada.
Orquestra venus.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Si senyor !!!
Amb el permís de l'alcalde, aprofitaré aquest espai públic per agraïr també la festa-sorpresa en la que vaig caure hàbilment ensarronat el passat divendres a la Dolce Vita.

Gràcies en primer lloc a la meva dona, responsable màxima del complot, i gràcies també a les meves filles, cunyats, amics, sí-bemols de la Venus i resta de col.laboradors necessaris en el delicte, vull dir festa, pel vostre carinyo i bon rotllo.

Deixeu-me fer però esment especial al jefe Joan i la jefa Carme per agraïr-los la cessió de la magnífica sala de ball La Dolce Vita (Comas, ja veus que aprofito qualsevol ocasió per fer propaganda) com a escenari perfecte per una gamberrada, vull dir vetllada...que no oblidaré.

Enfí, que sou collonuts: d'aqui a 40 anys repetim la festa i us vull veure a tots !!!

(hi haurà teca, no oblideu les dentadures postisses)

Kisses del Xemals quarenton

Anònim ha dit...

Un comentari preciós. Realment penso que va ser una nit especial. Ens veiem aviat. Un petó molt fort. Cesc

Anònim ha dit...

***Montse Raventós:

L'enorabona nanos. Jo ja ho vaig dir un dia: "Que sou collonuts" i tothom ho veu.
I per l'escrit d'en Xema dedueixo que debia ser el seu aniversari. MOLTES FELICITAS XEMAAA!!
Que per molts anys pogueu durar tant de temps junts i tant bé; és una sort.
M'alegra sapiguer que tot va tant bé.
Una abraçada d'aquelles fortes meves ;-)

Anònim ha dit...

Montse Gràcies pels teus comentaris i per seguir la web de l´orquestra.... petons de part de tots.

Anònim ha dit...

hola Montse, sóc en Ramon merci per lo de "collonuts" pero jo penso que tota la bona feina que podem fer amb aquesta orquestra,una part la compertim amb tú perqué d'una manera o altre sempre seràs de la "venus" adeu cuidat molt.

Anònim ha dit...

Montséééééé !!!

En efecte ja n'he fet trenta-nou més un, i de moment només se m'acut afegir un vers que la Sílvia, tertuliana poètica meva, ja coneix :

...Vet aquí un pensament joiós,
com diu el bateria aquell:
no és dolent fer-se vell...
és horrorós!!!

Ara seriosament: no n'hi ha per tant, encara ens aguantem, hi ha ganes de gresca i qué carai, en última instància sempre ens quedarà la Tango!

Molts kisses, Montserrat, com diu el Ramon, segueixes sent una més de la Venus.