dissabte, 8 de novembre de 2008

Bolo a Eivissa!!!!!!
Actuació a Sant Carles......tots els components de l´orquestra agafem l´avió a les 11 del matí direcció a Eivissa..........ens instalem a l´hostal "Sa Rota" a Santa Eularia......visita a una cala i dinar...proves de so (Equip llogat Das i taula yamaha digital) i visita a Eivissa......actuació amb força gent....però sense ser massa balladors....hi ha una estrella que avui brilla per sobre de tots és l´Azahar ,avui toca a casa,.........el jovent molt content i bona actuació de la Venus.........Dormir i buffet a l´hostal.......mmmm.........capa a l´aeroport i sortida d´una part dels músics, altres ens quedem un parell de mágics dies voltant per l´illa.......Fantàstic!!!!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Dies màgics, dies màgics...Doncs dimecres i dijous també s'estava divinament a l'oficina, aguantant marrons i suportant la crisi, que alguns encara treballem per tirar endavant el país ... què passa ?

Per cert, no vau trobar els macarrons una mica forts?

(un component de la Venus dels que va tornar dimarts, envejós i ressentit, que vol mantenir-se en l'anonimat)

Anònim ha dit...

jo sóc un altre component que també vol mantenir-se al anonimat, i estic totalment d'acord amb el company d'avanç ,que sospito qui és, ara tu tranquil que aquesta ens la debem,i la venjança sera terribleeeeeeeee.

(un altre afectat pel sindrome de l'hivern.)

jimmy ha dit...

Nois quins tiberis i qines escurssións...platjes fantàstiques,paelles que te cagas,allioli...etç...Ens ho varem passar de conya!!!
Vaaaaa treballeu que fareu centims!jeje

Azi! ha dit...

Que bonicas fotosss..! vaa que ara yo tambe puc fer fotoss! y al ain que vee si tot va be anirem en verano y tots podrem gozar de las playitas y demass..! hasta entonces me quedo amb el recuerdo que va ser molt marivillossss..gracies Venusss!!!!
muuuakk!!!

Anònim ha dit...

si ,els macarrons eren molt forts però ja vam tenir dos dies per pair bé jejejejejeje!!!!

quina mala llet!!!!

anònim!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ei , Jimmy jo sí que et vaig veure ahir a la tele al "mira quién baila" : quin poderio escènic, quines coreografies a la secció de vents, quin... quin si bemol !!!

Per cert, era play-back, no?

Kisses del Xemals

jimmy ha dit...

chema,un si bemol i gros!!!hi havia unes dones espectaculars!!!vaparir nen ja tenia la vista cansada jeje...vaaaaaaaaaa ens veiem!

Anònim ha dit...

Jo també em sumo a la terrible venjança contra els pijus! Això no pot ser, o tots o cap...

Jimmy, però si tens més bones vistes amb les super noies de la Venus!!!! jujuju


Quien sera, seraa....