dissabte, 13 de desembre de 2008

ASSAIG....A LA DOLCE VITA


Després d´un bon sopar al restaurant "Espai" de Folgueroles ....hem assajat a la Dolce vita...un bon assaig....ja tenim tres temes nous...tres cançons balladores 100%.......keep on smiling Un Rock swing).....cuentame(txa txa txa).......En el mundo (Pasodoble).

La Setmana que ve assajem el dissabte a dos quarts de 10 del matí.....cançons : Granada, Pirineu...i La distancia.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Fantàstics músics . Ja tinc ganes de tornar a veure el vostre espectacle . Ara fa temps que no em veieu al públic . Una abraçada per tothom molt gran .

L'Arnau , l'amic de l'Azi.

Anònim ha dit...

Hola Joan i orquestra, com estem? Una proposta: Sería possible començar els assajos de matí una mica més tard? Ni que sigui una hora. Els que venim de fora hem de sortir molt d'hora i jo que vinc des de sant climent ni te cuento. Moltes gràcies. Ens veiem dissabte.

Joan ha dit...

Francesc ...podriem quedar si et sembla mitja hora més tard....o sigui que en lloc d´assajar a dos quarts de 10...quedem a les 10 ok?
A dos quarts de 2 en Joan Molina i en Jimix han de marxar ...llavors aprofitarem bé el termps amb l´assaig. Per un altre dia podrem quedar una mica més tard!!!
Nois Dissabte a les 10 Assaig a la dolce vita

jimmy ha dit...

ok gran jefe a les 10 a la sala però jo haure de marxar a la 1,aprox vaaaaaaaaaaaaa pirineus!!!

Anònim ha dit...

Hola nois. Personalment em sembla bé quedar a les 10 però amb puntualitat britànica!! Com didia en Jimi "puntual com un rellotge suis". Els sinforosos tenen bolo a les tres i abans han de tenir temps de dinar per tant...

Anònim ha dit...

Ok, gràcies. Ens veiem dissabte.