dilluns, 19 de gener de 2009

GARCIA I EL PERELLÓ

Hotel del Perelló

Dues actuacions pletòriques de la Venus......dissabte a Garcia un concert a la tarda amb la sala plena a vessar i amb la gent entregada en tot moment.......al final del concert felicitacions i el resultat de 15 compacts venguts...Un bon sopar i un bon ball a la nit...........Diumenge a El Perelló...al centre d´esports un gran ball de tarda amb moltissima gent i balladors al 100%..... un bon sopar també i a la nit em acabat tard, cansats, però amb la satisfacció d´haver fet la feina ben feta!!!!Em estrenat els temes nous i les noves coreografies de la Sílvia han sortit molt bé.......han valgut la pena els assajos........que bé!!!!!!!......l´any que bé tornarem!!!!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Raventós***
Ostia! quin goig que foteu! no m'he n'he pogut d'estar d'escriure. Felicitacions, seguiu així!!!

Anònim ha dit...

Ramon.
montse a veure si et tornem a veure aviat en algún bolo, adeu guapa.

jimmy ha dit...

montsieeee com estas???nosaltres anem fent bolos ja ho veus jeje aveure si en veiem aviat,cuidat!!!

Anònim ha dit...

Raventós***
Jimmieeeeeyy!!! saps? aquest dissabte torno al escenari, després de quasi bé un any. Allà al Taller de Musics fan audició jazzistica, i jo m'hi he apuntat ;-D Tinc una por...! Hi ha una tia que no vegis com canta, vaig flipar, i jo al seu costat soc una pusa :(
Farem el que podrem...la qüestió.."tirar pa lante"

Anònim ha dit...

Sense por, Montsééééé que tu vals molt !!! Vagi molt bé l'audició, a disfrutar i a donar-ho tot, que són quatre dies i la meitat ens venen amb crisi (econòmica)...

Kisses del Xemals

Anònim ha dit...

hola Montsi,que vagi be la cantada al taller,m'agradaria sentirte cantant algun tema de jazz.M'agrada que et deixis caure de tant en tant per aqui.Salut i força.

jimmy ha dit...

Kina crak montsiee!!!ja esta bé que vagis pujant algun escenari de tant en tant!aveure si un dia et puc venir a veure,al final seras una diva del jazz jeje petons!