diumenge, 25 de gener de 2009

VILANOVA D ÉSCORNALBOU

Al final tots junts
un merescut descans!!!!!


Quin dia!!!!.....Hem sortit de casa a dos quarts de 10 del matí.....amb un vent impressionant ,amb ràfegues de 150 km l´hora.....a l´arribada a la Garriga ens hem trobat la carretera tallada i hem fet la volta per Granollers i les circumval.lacionsl total una hora més tard del normal, arribem a Vilanova. El vent segueix bufant molt fort...tot Catalunya està movilitazada.........a punt de començar l´actuació ens quedem sense llum a tot el poble........total , suspenem el concert del matí i fins a les 9 del vespre la comissió(després de molt lluitar) aconsegueix un generador per poder fer l´actuació, passem mes de dues hores al voltant d´unes espelmes....a partir d´aquí tot bé....un concert perfecte i un ball animat..després de moltes hores d´espera, de foscor i de ball......tornem cap a casa a les 6 del matí hem arribat!!!!La comissió ens proposa per tornar el dia 25 de juliol, però ja el tenim fet!!!!....haurà de ser l´any que ve.L´escudella..........molt bona!!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Nois, aquest bolo ens ha demostrat una de les causes de la baixa natalitat dels païssos desenvolupats: l'energia eléctrica és el millor métode anticonceptiu, ja em diràs sinó qué es pot fer tanta estona a les fosques (a banda de dormir).

Enfí, només ha estat un pensament fosc, potser no tinc gaires llums però en cap cas em considero un iluminat, si voleu aclarir el tema o donar llum a l'assumpte ja ho sabeu.

Xemals

Anònim ha dit...

les millors coses d'aquest mon s'han fet a les fosques....
I com diu el gran sabina: Peor para el sol que a las siete se esconde en el mar y se mete en la cuna a roncar mientras yo le levanto la falda a la luna....

Be que la fi del món us agafi ballan,cantan i....

El mago.

Anònim ha dit...

AQUEST CAP DE SETMANA ESTANT ANUNCIANT UNA NOVA VENTADA...O SIGUI QUE PORTEU LOTS , ESPELMES.....I SI ALGÚ (PER CASUALITAT ) TE UN GENERADOR QUE TAMBÉ EL PORTI......VAAAAA 1000 VOLOS AMB VENT O SENSE VENT!!!!

jimmy ha dit...

comas quin planning hi ha dissabte???concert, ball de tarda,ball de nit...ja diras algo!vaaa cap a cala neus a sopar!!!