diumenge, 1 de febrer de 2009

BOLO CABACES

L´Amador!!!

Poblet petit (tres-cents habitants) just a 20 kilòmetres de Falset , al Priorat, hem tocat al centre cívic , una sala amb bona sonoritat...a les 7 de la tarda hem fet tres quarts d´hores de concert i tot seguit un ball de 1 hora aproximadament. Mol i molt bon ambient durant tota la tarda i la sala plena a vessar, hem agafat gana i a sopar.....amanides i pa amb tomàquet i embotits... postres,cafès i xupitos.....a la nit i a partir de dos quarts d´una ball de nit , dues hores i imitja seguides molta gent i molt bon ambient...al final molt jovent i tota l´energia positiva de l´orquestra a dalt l´escenari...un bon bolo.......a dos quarts de 7 del matí arribem a casa......bona nit....o.....bon dia?.
El camió ha tingut avaria sortint del pòble!!!

3 comentaris:

jimmy ha dit...

vaya tela aquest camió!!!sempre s'espatlla!jeje el bolo va estar molt bé llàstima de no poder anar a sopar a cala neus!!!bé un altre any serà!!!per cert i la foto de l'amador!!!!

Anònim ha dit...

Hi ha qui té un/a AMANT , nosaltres podem dir que tenim un ...AMADOR ! ( que no és pas el mateix).

Vagi bé a tots aquesta setmaneta de descans, que amb el final de mes que ens espera (Girona + Andorra)ja convé per recarregar piles, evitar divorcis, etc.

kisses del Xemals

Joan ha dit...

L´Amador ha sortit per fi a la pàgina webs...............

Atenció perque ha sortit un bolo al Ripollés.......dilluns dia 24 d´agost...a Planoles!!!!!