dissabte, 21 de març de 2009

Nova actuació.

El diumenge dia 31 de maig a l´envelat de llagostera ..alternant amb la Salseta del poble Sec....concert i ball!!!!
Recordant també als nostres seguidors que ens podeu trobar ,tots els divendres del mes d´abril a la sala Tango de Barcelona!!!!

5 comentaris:

Azi! ha dit...

ELeee..! que bien nuevo concert.. nuevo viaje nuevo dia!avverrrr.... Jimyy!! estas de vuelta viajero! y do (entonces) nos vamos ya a Es vedra!?jjj..repentinamente me voy a Ibiza.. teniam un concert amb el grup gung ho pero no ha sigut posible ensayar lo suficient aquesta semanas y no vulem ferlo mal.. aixi que cancelem.. y cadascu que es busque una oportunitat fins la seguent.. me enbach dema a Eivissa una semaneta..! que guayy! Turiii el rey de los fosiles..!JOan el rey del soll!Ramon el rey de la esperanza! y los reyes del maboo! que el viento de entre las montañas y golpeado por los acantilados.. viaje atraves del mar.. y llegue con gran resoplido pero con caricia a VIc dando un mesaje a su gente!uuii... quina filosofada... pensar que mañana podre estar donde quiera de los sitios favoritos que ya conoceis de la isla.. ya me hace comportarme como si lo pudiera ver ara!aixo.. que me alegro que surten concertss.. y que tinc ganas de conocert la famosa sala Tango..mil besicos abraszos..! yy.......kisses XEma!besus per totss!

Anònim ha dit...

Aziiiiii! Sólo que nos traigas unos granitos de arena de Eivissa a cada uno y ya nos montamos una playa artificial en "La Dolce Vita" !
Por cierto, tienes que dejar la bebida ya mismo (al menos mientras escribes).

Esto último es broma ... lo de la playa también (por si acaso).

Músics, us passo un link amb la versió que m'agradaria fer de la Cancó del LLadre, coreografia inclosa: una aplaudiment per la Troba Kung-fú!!!
http://www.youtube.com/watch?v=UpPDa5Wo86M&feature=related

Kisses del Xemals

jimmy ha dit...

jose,jose...no podem pas fer aquest tema amb aquesta versió rumbera per el concert!!!els avis agafaran l'escopeta de caçar i et fotaran una perdigonada!!!jejeje
vaaa ens veiem dissabte a l'assaig!!!

Anònim ha dit...

Jimmy, imagina't: acabem el Rossignol en plan clàssic, arpegiadet... i de sobte: a chíviri-chíviri Aaaaadeu clavell morenet...( y dalequetepego ventilador rumbero)

No és factible, ho sé, però anda que no molaria...

kisses del Xema'ls

jimmy ha dit...

serìa bo per veure la cara dels avis!!però ja saps que malauradament et veig cantant ven melòdic i suau jeje..res de ventilador rumbero,el ventilador ja el portem els pitos jejeje....vaa fins dma!!!!