dilluns, 27 d’abril de 2009

Actuació a Torelló

Primera actuació ( primera festa major de la comarca d´Osona a l´aire lliure) de la nova temporada al barri de Montserrat de Torelló amb molt fred però amb molta gent i tothom ballant del principi al final. Em fet el bolo tot seguit perque no es refredessin els ànims, aproximadament dues hores i tres quarts...Abans de començar em fet una sessió de fotos pel nou poster de l´orquestra
Al final com sempre la comissio de festes ens a regalat un bon entrepà de botifarra....
Fins l´any que ve que ja serà el vuité consecuitiu.
Bona festa major Torelló.
La Setmana que ve toquem a Peñalva (al costat de fraga) concert i ball.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Vuit anys al barri de Montserrat? Sembla mentida com passa el temps...Va, jefe Comas, endavant "las hachas", que moltes altres nits fredes -i no tan fredes - ens esperen: malgrat les pedres al camí seguirem caminant!

Per cert, recorda treure'm el meu perfil bó a les fotos, que ja tenim una edat...

kisses del Xema'ls

Francesc ha dit...

Hola preciosos, molt bon dia a tots.Us volia fer saber que en el proper bolo del dia 2 prescindireu dels meus serveis.Em sap greu i no m'agrada faltar però el meu professor de cant, persona força important en la meva vida amb un fort lligam des d'anys,fa uns tres mesos em va convidar al seu casament que es celebrará a Alemanya el següent cap de setmana tot convidant-me a cantar-hi.Confiant en que potser no sortiria cap bolo pel dia dos, vaig confirmar-li l'assistència. Degudes les circumstàncies actuals dins l'orquestra he parlat amb el nostre jefe assegurant-me de que ell podrá cantar i que no estará tan sols el Xema com a vocal masculí. Espero i desitjo que tingueu una molt bona actuació. Francesc

Anònim ha dit...

!! hey!! sóc un infiltrat de la competència algun ja sabrà qui sóc ... per cert molt bé el bolo del barri de Montserrat,lastima que només vaig poder escoltar els quatre primers temes... que algú feliciti al Turon .. cada dia es desmelena mes amb el so... aquell dia és dels millors que he escoltat la Venus ... molt bé xapó... salutacions a tots/es

La competencia :)

jimmy ha dit...

Hey craks!!!em sembla que ja se qui ets...el gran martin!!!!kin crak. vaaaaa ens veiem amb els mañicos dissabte!!!!el gran estreno del granada!