dilluns, 4 de maig de 2009

BOLO A PEÑALVA


Una Nova marató de ball al poble de Hosca "Peñalva"....a les 4 de la tarda un concert a base de cançons instrumentals( El silencio, En er mundo, Granada....cors de nabucco ..etc( i pasodobles...En Francesc no ha vingut perque ha anat a Alemanya a un casament, en Joan amb el seu pòlip i la Maria amb infecció a la gola..malgrat tot ens n´hem sortit...concert, ball de tarda i ball de nit!!!...Peñalva (al costat de Fraga) poc més de dues hores de casa...som un pais
petit!!!
Anem a treballar i ens portem els entrepans....després ja farem un bon sopar!!!

5 comentaris:

Joan ha dit...

Avui he anat de visita al foniatra...i m´ha fet una gravació del pòlip que tinc a la corda vocal, la foniatra ha deixat clarissim que només es pot arreglar operant, ara estic a l´espera de saber el dia de l´operació... si voleu veure el video del pòlip a les cordes vocals podeu anar al youtube en el seguent enllaç ( a mi em fa una mica de fàstic) però es veu clàrissim com si fos una piloteta enganxada a la corda vocal del cantó dret.
http://www.youtube.com/watch?v=HBCKeYgtv0g&layer_token=4e90dd4159463f5d

Anònim ha dit...

Aaaaaargh! El millor és el moquillo que es veu de fons ... que si surt, que si no surt ... echa el pollo ya, Comas !!!

Va, jefe: molts ànims i tot això però vigila que no s'equivoquin de piloteta a l'operació, a veure si ens tornaràs amb veu de Bee Gee's: Staying aliiiiiiiive....

Kisses del Xemals i Núria

carlituuuuus ha dit...

Ei Joan!!Molts ànims que això no serà res ja veruràs!! En quatre dies ja tornaràs a estar cantant sense problemes.

Per cert aprofito, tens els horaris d'aquest cap de setmana?

Apa Saluduuuuus a tothom.

jimmy ha dit...

Comas quan et treguin aixo encara potser podras fer el pirineus!!!jejeje....vaaa que aixo no serà res a mes ja comença a fer caloreta i tot es mes de bon fer!!!! 1ooo bolos!

Sílvia ha dit...

Joan, molts, molts ànims m'ha agradat molt lo de "pòlip a ritme de mambo" encara en podriem fer una cançó.....va que no serà res! Petonets!