dimarts, 12 de maig de 2009

bolos a Lloret i Albatàrrec
Dissabte a lloret (palace atenea) ...l´elegancia del Palace i la classe de la "Venus" juntes un cop més........


Diumenge Albatàrrec.........Per segon any consecutiu, la milllor sala de Catalunya...concert i ball .....

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Heyy companinis.. como esteu? me he levantado un poco malalta de la garganta! nada que no se pueda arreglar con limon miel.. y fent bondad..ejem..
que bunica la fotico con Maria..!muy conseguido esto de intentar borrar el fondo.. ahora si.. si me hubiera quitado un poquiiito de estomago..genial..jjj,,esque se marca too! lo bueno y lo malo con este vestido! aixo.. que proximament.. a leida.. si?! un abrasadaaa..

pd:el otro dia a pereñalba era? bueno.. aixo.. que cuant varem surtir tots.. me encontre unas gafas narajas muy fashion solas en los camerinns.. los coji .. no se bien de quien sonn..! pero las traigo y que sepais que las tengo yoo..creao que pudieran ser de Joan o de molina..mmmm.. ya u verem! muuakk!
Paseu una bona setmanaaaa..!
Azi

carlitus ha dit...

Hola nois,

tal i com diu en Josep Pous, ex baixista de Palito Ortega, això es un país petit i perqué no en quedi cap dubte us posu un link (es molt Josep (vull dir curt)aquest link oi?!) on veureu que curt es anar fins a Muñebrega.
Va parir!!Amb aquelles ganes! Mils de bolos!!!!!

http://www.viamichelin.es/viamichelin/esp/dyn/controller/Itineraires?strStartLocid=31M3JyYjEwY05ERXVNemczT1RJPWNNaTR4TmprNU1nPT0=&strDestLocid=31M3pnMjEwY05ERXVNalV4TnpRPWNMVEV1TnpBMU1qRT0=strStartLocid=31M3JyYjEwY05ERXVNemczT1RJPWNNaTR4TmprNU1nPT0=&strDestLocid=31M3pnMjEwY05ERXVNalV4TnpRPWNMVEV1TnpBMU1qRT0=&empriseW=315&empriseH=275&intItineraryType=1&caravaneHidden=false&vh=CAR&distance=km&strVehicle=0&devise=1.0|EUR&carbCost=1.3&isAvoidFrontiers=false&isFavoriseAutoroute=false&isAvoidPeage=false&isAvoidVignette=false&isAvoidLNR=false&autoConso=6.8&villeConso=6&routeConso=5.6&dtmDeparture=13%2F5%2F2009&indemnite=0&itineraryCarType=0&itineraryFuelType=0

Anònim ha dit...

AAAAAARGH !!! només 400 km de cotxe? Vaperevà que això està fet, posem el sarcófago del Toyota en "modo difussor fórmula 1" i en un plis plas hi som allà ,disposats a fer si s'escau les "Muntanyes del Canigó" i així assegurem l'any que vé.
Jefe, ja poden ser bons el sopar i l'ambient, cas contrari fora millor cantar : Solamente una vez ...

kisses del Xemals

Anònim ha dit...

Nomes fer arribar el meu agraiment a les tardes o nits que ens feu pasar amb la vostra musica , la vostra alegria, la vostra profesionalitat,etc... fa ja uns anys que m´agrada coindicir amb vosaltres, sigui per les festa majors o en alguna de les vostres visites a la ssala dolce vita de Folgueroles. Gracies per ser-hi, tot ajuda perque les estones d´espali siguin planeres.
Un apartat personal si m´ho permeteu a una de les cantants (no tinc clar si es la Carme, es la noia morena del cabell un xic arrissat i per el que m´han dit es de Osona - Borgoñá) que a part de ser una gran profesional, m´encanta la seva veu, la seva posada en escena i cada actuació rendirme a la seva bellesa. Si em permeteu i per acabar enviar una salutació molt especial a ella.
Salutacions un fan seguidor de la orquestra venus
Per molts anys !!