dijous, 21 de maig de 2009

EL BOLO DE SUCS (LLEIDA)

Arribada a torelló al es 7 del matí


Tarda i nit, al bonic poble de Sucs (al costat de Raimat) .Un dels Primers bolos que deixen ja una mica sabor a "Estiu"......un bon sopar i un tracte exce.lent per part de tota la comissió.


Ultim bolo abans de l´operació del pòlip d´en Joan
Atenció perque ens han confirmat la revetlla de Sant Joan a Prats de lluçanés...una mica mes baratet però un any més i per no trencar la ratxa no ens quedarem a casa!!!

2 comentaris:

Joan ha dit...

Bé.....Ja sóc a casa i ja m´han operat..aquest mati a les 9 he ingressat i despres d´unes quantes hores d´espera he entrat al quirofan(imposa un culló)...però en questió de segons me n´he anat a l´altre món per mitja horeta...ni ideia del que m´han fet....però el doctor Albert idigoras m´ha comentat que tot havia anat perfecta......a les 4 de la tarda i com el Rosset dels "hermanos max" ben mut m´han enviat a casa......Ara a fer bondat..respirar fons...d´aquí 4 dies a tornar-hi (això espero). Gracies per tots els comentaris de recolzament!!!

Anònim ha dit...

* Va Joan, primer dia amb gola nova, recorda que després d'això hem de fer el pupurri dels Bee Gee's a tot drap !

Enhorabona pel Bolo de St Joan, ja em veia celebrant la verbena "convencionalment", amb la gràcia que em fan els petards...

Aprofito per recordar que aquesta nit actua el Joan Molina amb els Parking a la sala Pasternak de Vic a partir de les 23:00h, si algú s'anima jo segurament hi vaig.

Kisses del Xemals