dissabte, 23 de maig de 2009

Planning per Munébrega i Llagostera

El Bolo de Munébrega comença a les 12 de la nit per lo tant les proves seran a les 9 hores, després del bolo marxarem cap a LLeida on ens quedarem a dormir a l´hotel Reina Sofia, l´endemà pels volts de les 3 de la tarda i després d úna bona dormida marxarem cap a Llagostera on a dos quarts de 7 aproximadament farem les proves de so, a les 8 hores concert i a dos quarts de 12 el ball, a les 2hores del matí acabem i comença l´actuació la Salseta del poble Sec..i nosaltres cap a casa descansar......

Recordeu que dissabte ens hem de portar el sopar!!!!
Al poble no hi ha restaurants!!

9 comentaris:

jimmy ha dit...

Ok gran jefe sioux!!!cap a munebrega i al reina isabel que ja ens deu trobar a faltar el de l'arrocito!jeje...aquest dimecres sortire a O.T,si algu vol veure el sib a la tele ja ho saveu!!!
vaaaaaa fins dissabte!!!

Anònim ha dit...

no se si mirar el barça o mirar en jimix..........en carlitos em sembla que mirarà OT....jejeje.

carlitus ha dit...

Kins nerviiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!

Ho sento Jimix, sempre que surts intento mirar el programa ni que sigui 5 minuitets per veure't però surtir avui..... Carai que abui tothom mirarà el partit.

Ai quins nervis!!!!!!!

jimmy ha dit...

al final no surtu avui...podreu mirar el partit tranquilament!!!!
vaaaaaaa fins dissabte!!

Joan ha dit...

Aquest dissabte , després de parlar amb el representant, ens aconsellen que ens portem el sopar...o sigui que ja ho sabeu..a veure qui porta el millor sopar!!!!...Recordeu-ho a tothom!!!!..podriem dons retrassar les proves fins a les 9 del vespre ok?.....

carlitus ha dit...

Hola!!

estaria bé fer les proves una mica més tard així el viatge i el dia no es fa tan pesat tot i ser lluny. No?

Anònim ha dit...

Ho haveu vist aixo,la mare qu'ens va parir!!!!!Sempre positius,aixo no tornara a pasar mai més.Ni demá,ni el més que ve,ni mai de mai,com diria el nostre amic en Josep Pous Marçet.Vaa,cap a Munebrega,COPA,LLIGA I CHAMPIONS!!!

Anònim ha dit...

Acabo de venir de veure la rua de la comitiva del Barça a Barcelona: això és bestial, increïble, quina catarsi col.lectiva !: ja no hi ha crisi, ja no hi ha problemes, amb aquests petits déus que ens hem inventat ens oblidem del dolor i esdevenim sublims i inmortals... ni que sigui enganyats, ni que sigui per un ratet.

I sabeu qué? Doncs em sembla bé : Visca el Barça i que "nos quiten lo bailao".

Kisses del Xemals

Unknown ha dit...

Hola Joan i tots amb general soc un seguidor i deixeble de les vostre actuacions per a la comarca donç cuan ens es pos-sible venim a gaudir de els vostres exits.
Desde petit baig creixer amb el caliu del ball i tot i no sent bon ballador m´agrada i intento apreciar els bons dons he pogut beure molt bones orquestas, conjunts i cantants en el ball de LLanars i baig apendre una mica a valorar les diferents músiques y el que amb els anys ban de baixa dons moltes de molt renom han perdut prestigi i no son una sombra del que fora llavors.
Tot i aixo per a dir-vos que per a mi en el meu molt particular ranquing teniu el numero 1 amb molta diferencia dons ens resulta molt agradable tenirvos per la comarca i beure aquesta conjunció tan bonica i tan ben armonitzada
Amics Venus no us perdeu continueu aixi tan senzills com sou i us estimarem sempre
Un boig de la Venus i recambi de chofer en fi el president de vic bitlles un amic, salutacions