dimecres, 17 de juny de 2009

Bolo a Esplugues de LLobregat i la Gleva
Dissabte a esplugues bolo tipic d'estiu amb una temperatura ideal a can vidalet, carrer verge de la mercé.....molta gent i molt engrescats...hem sopat a l'aire lliure ,tapes i entrepans. En josep Ma una vegada més a conduit l'orquestra amb molt d'encert....en Joan comencará a cantar per la revetlla...si no hi ha res de nou
Diumenge a la Gleva 5e any consecutiu......braseria, concert i ball....un clássic ja aquí a la Gleva, aixó si moltíssima calor, a veure si l'any que ve posen ja aire condicionat!!! fins l'any que ve a la festa de la vellesa.

Diumenge que ve un casament a Taradell (El serrat del figaró) Carretera de Balenya .....
Km 1.5 ,proves de so a les 12 del migdia......

Avui dia 19 a l 1 del matí ha mort Vicenç ferrer...una de les persones més compromeses amb la pobresa del mon i més valentes que mai ha tingut la humanitat.....un dia sens dubte trist però també d´esperança amb els mils i mils de colaboradors de la seva fundació......Apadrina un nen!!!!

1 comentari:

carlitus ha dit...

Va cap a casori!!!

Quina calor el diumenge, brutal!

Per cert no se si algú ha seguit el OT de iaius que ha muntat tv3. Sens dubte molt més elegant i sense competició (tothom guanya). Bé si no ho heu vist aqui os deixo el link de l'últim concert, a luz de gas.


http://www.tv3.cat/casalrock


Si no teniu paciència poseu-vos al minut 28 i a veure que us a sembla. Boníssim!

Apa fins ara