dilluns, 10 d’agost de 2009

Vic, Riudoms, Pinell de Brai
Bones actuacions de la Venus aquest cap de setmana.......Vic: concert al carrer de Gurb i ball a la bassa dels hermanos, ambient una mica fred acompanyats per la pluja, però els condicionals de la Venus no hi van faltar ballant fins a última hora. Riudoms: Un ambient fantàstic com sempre a les piscines (festa de l´avellana)...la nota negativa és el preu que ens van fer al restaurant de les piscines, una pizza congelada 9 euros...uffff deunidó!!!..ja ens ham confirmat per l´any que ve!!!, els de la plana de Vic ens hem quedat a dormir l´ hotel Piqué de Gandesa.
Pinell de Brai...un bon concert dos quarts de 10 del vespre i un ball bastant concorregut, sobretot a la primera part..com sempre a ca l´ANGEL hem menjat molt bé!!!!
Disfrutant de ple d´aquest estiu plegat de bolos !!!!!La Setmana que ve més bolos....Divendres a Pauls, Atenció; Ball de nit!!!!
Hem de lamentar que el dia de Riells i Viabrea ens van robar un modul de so del teclat valorat amb 1.400 euros...Hi ha gent que no només va de festa major!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hooooolaa!

Sooc de riudoms i ami i a les mevaas amigues ens encanta l'orquestra venus ens u pasem molt be i sobretot cuant i tentem imitaa a la Gloria cuant ballar quin fart de riuree!! jaja


Espero que torneu a vindre aviat


Un petoo per toots.


Claaudiia