dimarts, 15 de setembre de 2009

LA POBLA DE MONTORNÉS, PONTSLA POBLA.....Ball de nit, última actuació a l´aire lliure de l´any, amb una temperatura molt agradable, molt bon ambient i molta gent balladora (d´escola) i també força marxa al final.
PONTS.......Concert a les 6 de la tarda amb un auditori ple a vessar (unes 800 persones), tot seguit ball de tarda una hora i mitja amb més de 1000 persones ballant sense parar, sopar al "xalet" i una hora i mitja de ball de nit. En Joan Molina a tocat tot el dia ben enfebrat!!!!

6 comentaris:

Joan ha dit...

Atenció nois...En Joan Molina fa dos dies que no surt del llit amb molta febre, En Joan Turon està enfebrat i ben tapat, en Joan Comas està amb molta tos i ben refredat...quina lletra tindrà el nostre grip?
Hi ha algu més que s´afegeix a la llista?

15 / setembre / 2009 10:54

Anònim ha dit...

uffff.. menos mal que no me llamo Joan.. je j ejj e..!! pubretss.. taparos el culito por la noche y no olvideis que el frio entra por todos lados,,, nada de camisetita corta por que haga un poco de calorrr... noooo.. un buen jersey y arrenado..ejem..tambien recomiendo un buen zumo al despertar de limonchelo por ejemplo..hay perdon queria decir con limon y miel y pa lante como los de alicante!!os envio el antidoto y un besito.. animooooooooo!!! Azi

jimmy ha dit...

Joan molt bé lo de penjar els bolos de l'any que ve,aixi començem a veure com està el pati!!! vaaa cap a escornalbou!!!
Va ens veiem el dissabte a les planes!!!

carlitus ha dit...

Oi tant!
Per cert heu donat un cop d'ull al l'Abril!!!

Va mil bolos!!

Joan ha dit...

també per cert...de moment en Jbturi no s´ha recuperat i els de RGA de Ripoll ens feran la sonorització!!!

carlitus ha dit...

Ei!!
Osti pobre Turi!

Tocarem amb el seu equip o ens sonoritzarant amb el nostre? I amb els nostres monitors?