dilluns, 19 d’octubre de 2009

SANT CLIMENT DE LLOBREGAT (17 d´octubre)Dia emotiu a Sant Climent (poble del nostre cantant Francesc) celebrant l´aniversari de la coral "La Vall"... ....a les 11 de la nit començàvem el concert en un casal amb molta gent i entregats, amb molt silenci de principi a fi, tot seguit un ball també amb la pista plena tota l´estona i un gran ambient. Un dia rodó a Sant Climent, per la gent, els musics i pel petit de cal "susu".

2 comentaris:

Susu ha dit...

Hola guapus.Com estem.Bé,volia donar-vos les gràcies per la predisposició i bona energia del bolo de Sant Climent.Per a mi va ser una actuació impecable per part de tota l'orquestra.Jo un pel nerviòs,però es que em coneixia tot quisqui.Moltíssima gent em demana que feliciti a tot el grup."Tots, tots ho heu fet molt bé" em diuen. Em agradat molt. Les persones que no ballaven m'han comentat que estaven passant-s'ho d'allò més bé mirant l'espectacle. Tohom coincideix amb el mateix, Quin espectacle! Bé. espero que passeu uns bons dies. Susu

Anònim ha dit...

Ei, Susu: la veritat és que jo em vaig sentir molt cómode a St Climent, es respirava un ambient de bon rotllo i una connexió amb el públic molt especials, una mica com quan anem a Borgonyà...
Només lamentar no haver-nos acomiadat al marxar, entre les presses i el cansament i que tu anaves liat saludant aqui i allà...
Doncs ho fem ara: enhorabona Xesco, un gran bolo, es nota que a casa teu t'estimen, tant de bó hi tornem !

Kisses del Xemals i la Núria