dimarts, 10 de novembre de 2009

ORQUESTRA VENUS
POTS CONSULTAR EL CALENDARI PER SABER SI ESTA LLIURE EL DIA DE LA TEVA FESTA!!!!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

lalalalla!!! xiCossss!!como vaaa?? aqui molta calor..! banckok es realment impresionant un mon apar a on la gent no es corta res en venderte el que vulguin.. ! demoment portem dos dias a la ciudad y hoy ya nos vamos al norte a recoger y ver templos y ruinas de aquellas que es posan la pel de gallina .. aqui hiha molt de ragateo a los puestos per comprar.. y si ya es barato de por si imagineu quins preusss!me lo compraria tott..! la virtat que amb el Albert y yo que no tenim gairabe bergonya.. fem bons negusiasionss..aun que avegades com que esta tan barat no val ni la pena..! bueno y aixo que ens va pasar ayer va ser molt bo... quina concidecia.. estabem mejam a un joc tipic de aqui a una taula que es veu que avia sigut unamaquina de coser.. y sabeu que pusaba als peus! VENUS je je j mira que totas las demas era diferents.. pero ya veus.. quina graciiaa! bueno que me enrollo masa..!je je je.. TUrii!!!! en londres estubimos en el museo arqueologico de dinosauriosss fosiles piedaras corales.. diossss.!! cuanto de too. hemos hecho fotos ya te enviaremos un email con todo ello! mira que casi cojemos un fosil per tu .. je jepero no no.. no estaba cla.. je je . bueno lo dixo.. molt guay per quii! ya ens contarem. bueno JJoan! te encataria los masajes de pie de las tahailandesas te qudas kaos.. molt xulo la virtat.. ahh! bax parlar amb la KArma y diu que cualsevol cosa et crida.. de totas formas si no te importa cridarla uns dias antes del bolo o cuant surti unonuevo per recurdarli.. bueno vusaltras ya esteu amb cuntacta suposu.. caulsevol casa em dius.. ok?! com l,Albert diu et donarem el num de telf que em cumprat aqui que es molt barato cridar, per culsevol cosa o cambi amb los bolos o el que vulguis.ok! un besituu a tutom! cuidausu molt!
Muakk!
tlf (66)841566185

Azi

carlitus ha dit...

Després de llegir-ho entre 10 i 12 vegades, entenc, crec que s'ho estan passant bé, oi?

jimmy ha dit...

vaya tela!!!!kin recital!!ja m'agradaria veure akest parell de sib per alla!!!vaaa k ho passeu molt bé!!

Joan ha dit...

Aziiiiii que azis por Banckog!!!!!..bien me alegra mucho que lo esteis pasando bien,si todo es tan baratito ya pensarás en un regalito para la orquesta vale? Ya me pondré en contacto con la Carme a ver que dias puede venir con la orquesta no te preocupes..... bé un petó desde torelló (rima asonante)...agradezco tus esfuerzos para hablar en catalan pero "mijor" que escrivas en castellano...una abraçada a l´Albert, vigileu i a passar-ho molt bé. Fins per nadal!!!

Maria ha dit...

Aziiii!!!!
buffff....vaia parrafada has deixat anar, ens has tingut una estona ben entretinguts per llegir i desxifrar-ho tot..q graciosaa!!jejej
m'alegro q us ho passeu bé per akells móns..deu ser tot un espectacle veureu's per allà, segur q no passeu desapercebuts!!vaaa aprofiteu bé el viatge i cuideu-vos molt!!
et trobaré moolt a faltaaar als bolos... :( ens veiem per capdany!!

rossinyol q vas a frança... (ja me la tornaras akesta ja...uiaaaa jajaj)

Anònim ha dit...

Azi, desde que he leído lo de la palabra Venus en la máquina de coser he visto la señal !! Azi, este viaje podría ser un gran error: ¿estás segura de que aquello que has ido a buscar tan y tan lejos, por tierras remotas y pintorescas, con tanto regateo y templos y tal, enfín aquello que andas buscando (o sea, la esencia de tu propia existencia,vuelvo a la idea principal) no se encuentra en realidad MUCHO MÁS CERCA?

¿Acaso no veis, como yo, en esa señal el poderoso influjo, la invencible fuerza de la Venus que os llama, obejas descarriadas y arrastradas por el pecado y la lujuria, para que volvais al REDIL? (el redil creo que es una especie de establo donde vuelven las obejas y eso)

En resumen, maldita envidia que me dais, cabroncetes: pasadlo muy bien, cuidaos mucho, creced y no tengais demasiada prisa en volver, que por aquí ya empieza a hacer frío y todo es muy caro (excepto la Venus, con una relación calidad/precio inmejorable).

Kisses del Xemals

PD: a mi me encanta cuando escribes en macarrónico, tu tira millas que mola "cantitat".

Anònim ha dit...

One nigth in banckog,na na nannaaa,tema buitantero de no sé quin "group".Ja veig que ho so paseu de conya,Azi ,"cuidado con los tiburones",Albert,tingues l'arpó sempre a punt,per lo dels taurons,clar.Ja m'agrada que penseu amb mi,cuan veieu fossils de dinosaures,pero,res,res,lo que anava a posar no seria just per els pobres "dinos",amb la capacitat d'adaptació que varen demostar amb els 180 mil.lioms d'anys,que varen viure,fins qu'els si van enviar el "roc" desde alla d'alt.Disfruteu i gaudiu d'aquest petit planeta, perdut enmitg de mil.lioms de galaxies.....petonets d'en Turi,per tots i totes.Vaaaa