diumenge, 24 de gener de 2010

Maials i Vilanova d´EscornalbouMaials......ball de tarda i ball de nit al casal de Maials per cel.lebrar la festa dels Tonis i festa major petita del poble...molta gent tant a la tarda com a la nit...hem sopat (molt bé ) a can Comelles..després tota l´orquestra hem anat a dormir a l´hotel Font de Mora de Mora la Nova on hem estat molt bé i ben acollits.......l´endemà cap a........

Vilanova d´Escornalbou ......una any més a la bonica població de Vilanova, una mica de Braseria a l´hora del Vermut.....després a dinar la famosa escudella i un concert a les 7 de la tarda..sopar i a tornar-hi amb un bon ball....molta gent en tots els actes (molt balladors) i un tracte molt bo per part de l´organització...... la nova junta ja ens ha llogat per l´any que ve...el quart dissabte del mes de gener, Gràcies i bona festa.

Han sigut 2 dies de bona convivència per part de tota l´orquestra.
En Joan s´ha estrenat com a técnic de l´orquestra i se n´ha sortit.
Hem trobat a faltar l´altre Joan (Jb turi).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un altre comentari pel Joan Turón: diem en broma que la Venus és elegància, ritme y simpatia. Doncs crec que -com a mínim- l'elegància li devem en gran part a ell, tant pel só fi i elegant, aconseguit després de tants anys de treball artesanal (i "analògic", com li agrada a ell) com per les seves maneres de savi discret, curtit en 1000 batalles i a qui sempre val la pena escoltar. Finalment ha sabut quan tocava "canviar el disc" i passar pàgina, un cop més, amb gran discreció i elegància. O sigui que fins sempre, és a dir, fins aviat: no t'oblidis de visitar-nos si toquem a prop, que com et vaig dir, ja trobem a faltar el teu "ull crític". Una abraçada del Xemals.

Anònim ha dit...

turiEi venusians, gracies per els comentaris, jo també us he trobat a faltar, e pensat unes 1500 vegades com anava tot, pero veig qu'en Joan ho a tingut controlat. Bona l'escudella, no?.Vaa, ens veiem al Barri de Montserrat.A estat un plaer, sincerament. Petonets i abraçades d'en Turi.

Albert ha dit...

Quina planta que té aquest baixista!!! Records.