dijous, 21 de gener de 2010

VILA-RODONA
Bolo a Vila-Rodona, cel.lebrant la festa de sant Sebastià....amb un concert Vermut al casal amb un ple absolut i un concert molt encertat per part de l´orquestra i molt aplaudit......a la tarda un ball llarg també amb moltissima gent i molt balladors..........Fins l´any que ve!!!
Avui ha sigut l´últim dia que ha vingut en Joan com a técnic de l´orquestra després de 13 anys i més de 1000 actuacions amb nosaltres........les paraules sobren i només ens queda donar les gracies per tot el que t´has entregat per la Venus i tots aquests anys que hem compartit amb tu, sense tu no seriem on som ara!!!......avui i més alt que mai puc dir que tota la gent de la Venus estem orgullosos d´haver treballat i disfrutat amb el millor técnic de so !!!!!...i saps que passa...... que .......demà divendres trobarem a faltar la teva companyia,.... l´orquestra continuarà .....hauràs deixat un buit i al mateix temps ens hauràs deixat amb el teu exemple, plens de bona energia i força , nosaltres seguirem buscant l énvelat o la plaça, demanant´ ho o sense, però sempre seguirem amunt i avall.


La teva il.lusió de tots aquests anys serà la nostra il.lusió a partir d´ara. Gràcies JB.
3 comentaris:

carme ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
carme ha dit...

Sí, Joan Turon, encara que pleguis les teves petjades no s'esborraran, el teu so no desapareixerà i el teu caliu d'amic no es refredarà. D'alguna manera o altra sempre seràs a cada volo, si no t'ho creus segueix el bloc i ho veuràs. No es pot marxar d'un lloc que és teu i no pots deixar una gent que formen part de la teva vida,
. O sigui que només hem canviat el tècnic de so, res més.
Sort al nou tècnic, serà difícil de superar, però segur que ho aconseguiràs!
Carme

Anònim ha dit...

Doncs mira .. sóc el Martin ia mi també em sap molt greu que en Joan hagi decidit marxar ... les seves raons tindrà .. és una gran pèrdua per als seguidors de la Venus entre els quals m'incloc, crec que tots et trobaran a faltar fins i tot jo ... jajaja, m'ho passava molt bé escoltant la Venus amb la teva companyia ... que si els vents que si la veu .. aquesta revert mes curta mes llarga ... reconec que havia de posar-te nerviós tenir-me al teu costat ... jo també he après coses de tu .. encara que em costi reconèixer .... !! ets un gran tècnic !!... i una de les peces clau de la Venus en tots aquests anys ... en fi, et desitjo que et vagi molt bé a partir d'ara .. salutacions a tots ..
postdata:
m'hagués agradat molt continuar amb la teva tasca en la Venus ... però són massa bolos per a mi ...
!!! carpe diem!!! la vida és curta ...