divendres, 10 de febrer de 2012

Bolos del mes de gener

Aquest mes hem estat tocant en 6 pobles diferents: Vilanova i la geltrú al a festa dels tres tombs i per tercer any consequitiu, concert i ball amb un gran ambient!!!
Torrente de Cinca  una gran actuació amb moltíssima gent ...Vila-Rodona...café-concert a la 1 del migdia i ball a les 7 de la tarda...molt bé!!!!Garcia.....molta gent,amb un pavelló ple!!!                  molt bona l´actuació!!!  
 Torrelavit ( ah vingut a veuren´s en francesc i la laia)  l´alcalde Riera un amic d´infantesa!!!!! han tocat unes cuantes habaneres i Sant Pau d´Ordal dos grans actuacions al penedés, per repetir l´any que ve!!!!

1 comentari:

manuel ha dit...

Diuen que es millor tard que mai en fi. A Vilanova baig acabar amb tots els posibles adjedtius dons baig a dir: Si La Venus sigues un vehicle diriem que inclos sens rodes també funciona, es molt admirable amics el que feu dons aixo es diu ser polivalent u polifacetic en fi moltes gracies per el rato tan bó i esperem la pronta recuperació dels qui faltaben.
Felicitar a las ballarines donç es treuen tots els osos i es mouen molt bé (no se a on tenen la capsa de guardar els osos cuan ballen) i felicitat en particular per el any que ja está entre vosaltre a la Laura en fi a tot-hom un mes que lloable aplaudiment y la nostra compañia cuan poguem