dijous, 23 d’agost de 2012

17 PALMA D´EBRE, 18 BALLOBAR, 19 AVINYÓ NOU

DIA 17 A LA PALMA D´EBRE... Una plaça fantàstica al mig del poble amb un molt bon so..hem fet un ball de tarda molt concorregut, després a sopar a la fonda i tot seguit concert molt emocionant i aplaudit.....hem acabat amb un passi de ball també amb molta gent ...una gran festa!!!!
DIA 18 BALLOBAR....i cap a Ballobar , al costat de fraga, després d´haver dormit a la fonda lakis amb molta calor (sort del ventilador)....ball de tarda amb moltíssima gent i ball de nit també amb molta gent i molt animat...a la mitja part han fet un bingo amb mil euros per el guanyador.....molt jovent entregat a la segona part ...després disco-mòbil fins a les 9 del matí !!!!


DIA 19 PALMA D´EBRE...cap al penedès on cada vegada tenim més seguidors.....ball de tarda on el recinte s´ha fet petit de la gentada que hi  havia...després a sopar al 6 birres..concert que ha agradat moltissim i un passi de ball també amb força gent....al final una mica pel jovent que ha sortit a la pista després que els nostres cantants i ballarine baixessin a baix l´escenari!!!! un dia collonut...so  bonissim!!