dilluns, 24 de setembre de 2012

23 I 24 SETEMBRE MONZÓN I SANT PERE DE TORELLÓ

Molt interessant aquest cap de setmana.....impressionant les festes de Monzón.....rius de gent per tot el poble i nosaltres a la asociacion cultural de san Mateo....Gracias por la buena acogida i gran respuesta en los bailes de tarde i noche..............

Sant Pere de Torelló .....concert gran, Serenates   multidinaries i ball perfecta......Gràcies Sant Pere de Torelló ha sigut un plaer participar de la vostra festa!!!...hem sopat molt bé a l´Arribada..........Avui acaben una etapa a l´orquestra venus, el nostra baixista Edu i la nostra cantant Maria,  heu donat una molt bona qualitat a l´orquestra , però sobretot una gran qualitat Humana, que tingueu un camí pròsper amb les noves aventures que heu escollit i que sigueu molt feliços...gràcies....mil gràcies!!!!

1 comentari:

manuel ha dit...

Bueno amics valorem i valorarem molt positivament tots els canvis que es produexin dins la formació que representeu sols espero que la cualitat i aptituds estiguen en consonancia als qui substituirant aixó es obra de una persona que te la maxima confiança i espero que com sempre sigue optim amb las decisións.
Per els qui marxen dons be a la Maria ja li baig expresar el desitg de que com altre vegada encara no a exaurit els seus exits li desitjem el millor i sempre la recordarem com una gran artista també com no a el company Edu li augurem un gran futur ple de exits i si alguna vegada tornes suposo serás benvingut al menys per part nostre.
I a tots el Venusians desitjo tingueu un descans merescut i que no us faltin mai las propostes i que els exits siguen sempre companys de viatge
Nosaltres seguirem com sempre i fins aviat amics.